torstai 12. tammikuuta 2012

Hän on täällä!


Käsityöinnoituksen lähde syntyi maailmaan 7.1.12 ja kotiutui eilen tietysti itse tehdyissä vaatteissa :). Kuvassa päällä ovat vauvan asustesetti ja siskon neuloma vaaleansininen haalari. En tiedä, mitä ohjetta sisko on tuossa käyttänyt (E: jos luet tätä päivitystä, niin voitko laittaa kommenttilaatikkoon ohjeen linkin?). Turvakaukalon lämpöpussi osoittautui ihan käytännölliseksi, vaikka sitä aluksi vähän epäilinkin. Se on vielä aivan turhan suuri, mutta onpahan ainakin kasvunvaraa.9 kommenttia:

 1. Tuore lukija onnittelee! Lämpöisen oloinen kaukalovarustus pikkuisella :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, ihana pienokainen! Ja rakkaudella tehtyjen neuleiden lämmössä! Aina kun neulon jotain piilotan silmukoihin rakkautta ja lämpimiä ajatuksia :) HelenaT

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia onnitteluista!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea pienokaisen johdosta! Äkkiä ne vauvat kasvavat ja neuleisiin tarvii aina vaan enemmän ja enemmän silmukoita.

  VastaaPoista
 5. Eksyin Blogiisi tuolta suuren käsityölehden sivujen kautta mutta pakko oli kommentoida 7.1 on hyvä päivä syntyä ;) onnea siis!
  Sitä saa kouluaikaan aina mennä joululoman jälkeen kouluun karkkipussi kourassa :)

  VastaaPoista
 6. Tässä linkki puvun ohjeeseen:

  http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b20&d_id=23&lang=fi

  Pienimmällä koolla neuloin ja ennen kuin sisältö oli olemassa, niin oli epäilyksiä siitä tuleeko mahtumaan, mutta pieni oli sitten tulokaskin :).

  t. E

  VastaaPoista
 7. Kiitos ohjelinkistä E! Ja kiitos onnitteluista myös Prusiluskalle ja Anonyymille! 7.1 on tosiaan hyvä synttäripäivä :) Lisäksi sitä ennen on aina vapaapäivä, että ehtii leipoa kakkua ja siivota :)

  VastaaPoista