tiistai 18. lokakuuta 2011

Ensimmäinen postaus

Päätin aloittaa käsityöblogin nyt kun olen äitiyslomalla ja on ylimääräistä aikaa.
Esikoiseni laskettu aika on vasta joulukuun lopussa 2011, joten ehdin vielä neuloa paljon pieniä vauvan vaatteita ennen lapsen syntymää.

Blogin nimeksi laitoin Alpakkaa bambupuikoilla, koska neulon lähes aina alpakkalangasta. Olen villalle allerginen, mutta alpakka ei onneksi aiheuta oireita. Jätin jo neulomisharrastukseni useiksi vuosiksi, koska villalangalla neulominen aiheutti kutinaa, näppylöitä ja hengenahdistusta. Viime jouluna sain mieheltäni onneksi joululahjaksi pari kerää alpakkalankaa ja sillä kokeiltuani huomasin, että voin taas jatkaa neulomisharrastusta ja tehdä jopa itsellenikin lämpimiä vaatteita! Alpakkalankaa on ihana neuloa, akryylilangoista taas en oikein välitä. Alpakkalangassa on myös se etu, että se on lämpöisempää kuin lampaanvilla ja soveltuu hyvin vauvan neuleisiin, koska se ei pistele iholla. Otsikossa mainitaan bambupuikot siksi, että vaihdoin vasta metallipuikkoni bambuisiin ja huomasin kuinka paljon mukavimmalta ne tuntuivat käsissä!

Äitiyslomalla keskityn lähinnä vauvan vaatteiden neulomiseen ja väliin kirjottelen myös huovutusjuttuja, koska käyn kerran viikossa avoimessa taidepajassa huovuttamassa. Välillä saatan ommellakin jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti